Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Senator Consult Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem management Responsabilitate Sociala - SA 8000
Brand
Standard
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Implementarea unui sistem de management, reprezintă un prim pas spre integrarea europeană si asigură o bună gestionare a activitătilor societătii, avantaje concurentiale si credibilitate in fata partenerilor de afaceri.

Principalele bunuri ale unei companii sunt legate de valoarea numelui sau de marca si reputatia sa. Utilizarea responsabilitatii sociale ca o strategie de afaceri conduce la rezultate bune si la satisfactia lucrului bine facut. Mai mult, in afara de satisfactie apare si aprecierea externa a activitatii realizate.
Responsabilitatea Sociala poate fi definita ca un concept in care companiile includ preocuparile sociale si de mediu in activitatile lor curente si in relatiile lor cu partile interesate, pe baza de voluntariat.
Firmele responsabile social trateaza clientii, partenerii de afaceri si concurenta in mod corect si cu onestitate, dovedesc grija pentru sanatatea, securitatea si bunastarea generala a angajatilor si a clientilor, motiveaza forta de munca prin oferirea de training si oportunitati de dezvoltare, actioneaza ca "buni cetateni" in comunitatea locala, respecta mediul si protejeaza resursele naturale.
SA 8000 este primul standard cu implicatii sociale, ce vizeaza imbunatatirea conditiilor de lucru, avand la baza principiile conventiei privind drepturile omului.

SA 8000 este un standard voluntar pentru organizatiile interesate in auditarea si certi �carea practicilor de lucru aplicate la punctele de lucru, precum si in colaborarea cu furnizori sau parteneri care isi demonstreaza responsabilitatea sociala.
Din Gura in Gura