Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Senator Consult Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de management al calitatii ISO 9001
Brand
ISO 9001
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acest Standard International promoveaza adoptarea unei abordari bazate pe proces in dezvoltarea, implementarea si imbunatatirea eficacitatii sistemului de management al calitatii, in scopul cresterii satisfactiei clientului prin indeplinirea cerintelor acestuia.

Aplicarea unui sistem de procese in cadrul unei organizatii, impreuna cu identificarea si interactiunile acestor procese, precum si conducerea lor, poate fi considerata "abordare bazata pe proces".

Obiectivul acestui standard este de a stabili cerinte internationale pentru sistemul de management al calitatii in orice domeniu (sanatate, industrie, comert, servicii, transport, etc ).

Managementul calitatii reprezinta ceea ce practica organizatiile pentru a asigura produse si servicii in conformitate cu cerintele clientilor sai. Un sistem de management al calitatii certificat demonstreaza angajamentul dumneavoastra pentru calitate si satisfactia clientului. Increderea in capacitatea de a produce "calitate" a unei organizatii este premiza de baza pentru o cooperare si o dezvoltare fructuoasa.
Din Gura in Gura