Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Senator Consult Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de management al mediului, ISO 14001
Brand
ISO 14001
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acest Standard European stabileste cerintele referitoare la un sistem de management de mediu care permite unei organizatii sa-si formuleze si sa-si implementeze politica si obiectivele tinand seama de cerintele legale si de alte cerinte la care organizatia subscrie si informatii referitoare la impacturile semnificative asupra mediului.

Aplicarea acestui standard reflecta identificarea aspectelor de mediu de catre societate, aspecte pe care le va controla cu scopul de a le influenta pana la diminuarea lor.
Scopul general al acestui standard este de a sustine protectia mediului si de a preveni poluarea in echilibru cu necesitatile  socio-economice.

Obiectivul acestui standard este de a stabili cerinţe internaţionale pentru sistemul de management de mediu în orice domeniu (industrie, comerţ, servicii, sanatate, transport, etc).

Managementul mediului acopera un ansamblu de probleme, inclusiv pe cele cu implicatii de ordin strategic si concurential. Demonstrarea implementarii cu succes a acestui standard poate fi utilizata de catre orice fel de societate, pentru a asigura partile interesate ca are un sistem corespunzator de management de mediu.

Succesul sistemului depinde de angajamentul asumat la toate nivelurile si functiile organizatiei in special la nivelul cel mai ridicat – managementul.
Din Gura in Gura